logga

Eriks Kök - ett traditionellt lantkök

Ett anrikt hus kräver ett omsorgsfullt och smakfullt inrett kök.
Det ska andas samma atmosfär som huset självt, samtidigt som det ska vara helt modernt, funktionellt och, förstås, vackert.
Eriks Kök ger dig den möjligheten.


Modernt med anor

Vi tillverkar köket helt efter husets förutsättningar, på samma sätt som den yrkesskickliga möbelsnickaren gjorde förr. Inga standardmoduler med extra passbitar. Är utrymmet 1,39 meter så gör vi skåpet just 1,39 meter.
Alla skåp är tillverkade enligt de metoder som gör att möbelsnickaren från förr skulle le igenkännande.
Allt är gjort i massivt trä, även stommarna. Inga spånskivor, ingen plast, bara gediget möbeltorrt trä. Hållbart, personligt och bara vackrare med åren.


Detaljerna gör helheten

Eriks Kök tillverkas enligt gammal tradition.
Luckor och lådor är infällda med synlig stomkant, gedigna metallhandtag och moderna stänganordningar av metall. Luckorna görs ”på riktigt” med ram och spegelstycke, oljade eller lackade på det träslag som du väljer eller med en vacker ytfinish av lasyrfärg.
Lådor och skåp kan fås med traditionell stängningsmekanism eller med den allra senaste, elektriska.
Inredningen kan dekoreras för att passa husets epokstil – friser över skåpen, spröjsade vitrinluckor osv. Inget kök är det andra likt, det enda säkra är att det passar ditt hus exakt.
Handgjort, unikt och vackert under mycket lång tid.


Hela köket

Vi kan även göra hela renoveringen av köket, väggar, golv och tak, också vvs, ventilation och el samt maskinutrustning.
Det ger dig trygghet, från början till slut.


Beställning

Eriks Kök beställs inte i katalog med ikryssande av de moduler du vill ha. Istället kontaktar du oss, så kommer vi och tittar på ditt kök, resonerar med dig vad du vill ha och ritar upp ett förslag med kostnadsberäkning, justerar sedan efter dina önskemål tills du är nöjd med förslaget.
Sedan tillverkar vi och monterar på plats.
Ett förslag kostar 1500:- som vi drar av på slutpriset vid köp.
Vi lovar att du blir nöjd med vår personliga och professionella handledning.
Du kommer att få ett kök som är helt unikt och med din egen personliga prägel. Utrustat med det allra senaste inom modern vitvaruteknik inbyggt i ett klassiskt lantkök.